ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγρίνιο-Σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό στην εθνική οδό - 12 τραυματιες από το σοβαρό τροχαίο

Webmaster | 9:38:00 π.μ. | 0 σχόλια

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων μετά από σφοδρή σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Αγρίνιο, στο ύψος της αντιπροσωπεία της VW.
     Eπι τόπου βρίσκονται ισχυρός αστυνομικές δυνάμεις, Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες φωτο από το σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό (συνεχής ενημερωση)
 

       

       Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες σχετικά με το  πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στην εθνική οδό, στο ύψος της αντιπροσωπείας της VW στο Αγρίνιο.
    Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου με απροσδιόριστο αριθμό επιβαινόντων συγκρούστηκε με φορτηγό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες που ήδη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Και τα δυο ρεύματα τις εθνικής οδού έχουν αποκλειστεί...... 1:40 Δραματικές προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός είναι ζωντανός ενώ δεν είναι γνωστός ο αριθμός των επιβατών και των δυο οχημάτων που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

14:00 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες 5-7 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και σοβαρότερα τραυματιές είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου. Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων από εγκλωβισμένα οχήματα.
   14:10  Ολα δείχνουν πως το μικρό λεωφορείο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, μιας και τα δυο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Μεσολόγγι.

http://www.agriniopress.gr/

geg-troxaio-kapsioxas3
geg-troxaio-kapsioxas4
geg-troxaio-kapsioxas1
geg-troxaio-kapsioxas5
geg-troxaio-kapsioxas3
geg-troxaio-kapsioxas4
geg-troxaio-kapsioxas7
geg-troxaio-kapsioxas6
geg-troxaio-kapsioxas9
geg-troxaio-kapsioxas10
geg-troxaio-kapsioxas11
geg-troxaio-kapsioxas12geg-troxaio-kapsioxas13geg-troxaio-kapsioxas14geg-troxaio-kapsioxas15geg-troxaio-kapsioxas16geg-troxaio-kapsioxas17geg-troxaio-kapsioxas18geg-troxaio-kapsioxas19geg-troxaio-kapsioxas20

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...