ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει Λευκάδα η γέφυρα, φωτογραφίες να περνά τον Πατραϊκό

Webmaster | 7:12:00 μ.μ. | 0 σχόλια


         Η πλωτή γέφυρα της Λευκάδας που είχε φύγει από την θέση για να επισκευαστεί επιστρέφει στη Λευκάδα. Όπως θα δείτε στις εικόνες πρίν λίγη ώραπέρασε τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και ο φακός του Τάσου Καραΐσκου την «συνέλαβε»
    Την γέφυρα στη Λευκάδα την είχε αντικαταστήσει αμφίδρομο ferry boat και τώρα μετά από ένα διάστημα όπου χρειάστηκε να επισκευαστεί επιστρέφει στο νησί του Ιονίου.....



http://www.nafpaktianews.gr/

      Επιστρέφει στη Λευκάδα σήμερα το απόγευμα με ρυμουλκό φορτηγό πλοίο, η πλωτή γέφυρα Αγία Μαύρα, μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης που έγιναν σε αυτή σε Ναυπηγείο της Αττικής, όπως μας είπε πριν λίγο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για το θέμα, ο Αντιπεριφεριάρχης Λευκάδας Θ. Χαλικιάς.
     Τη Δευτέρα η γέφυρα θα δοθεί στην κυκλοφορία, μας είπε ο Αντιπεριφεριάρχης, που σημείωσε ότι μετά τις εργασίες συντήρησης, είναι μικρότερος ο κίνδυνος να συμβεί κάποια βλάβη στη γέφυρα, που ήτανκαταπονημένη αφού  έπρεπε να είχε γίνει η συντήρηση από τον Μάρτιο του 2015, και να μείνει έτσι το νησί οποτεδήποτε χωρίς οδική πρόσβαση.

lefkadanews.com

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...