ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αυτοκτόνησε λόγω κατάθλιψης ο «Mr. Bean».?

Webmaster | 6:29:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Resizer.ashx

Παγκόσμια αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αγαπητός «Μr. Bean» αυτοκτόνησε, μετά από «μάχη» με την κατάθλιψη και τις ουσίες!

Σύμφωνα με τα εν λόγω διαδικτυακά δημοσιεύματα, τα οποία, μάλιστα, επικαλούνται το BBC, ο Ρόουαν Άτκινσον, όπως ονομάζεται ο ηθοποιός, έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 58 ετών«έπειτα από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη» και «έναν εξίσου μεγάλο αγώνα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά».
mr beab g fg.png
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν «φωτιά», ενώ ούτε το λάθος με την ηλικία του ηθοποιού -ο οποίος είναι 61 χρονών και όχι 58- στάθηκε αρκετό για να βάλει κάποιους σε υποψίες.

«Είναι ζωντανός και είναι καλά», ανάφεραν πηγές από το περιβάλλον του «Mr. Bean» στη βρετανική εφημερίδα «Sun», τερματίζοντας μια και καλή τον πανικό που έσπειρε η μακάβρια φάρσα!

2704703.main_image (576x800).jpg
Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που διαδικτυακά δημοσιεύματα «πεθαίνουν» τον Άτκινσον: το 2012, τον έστειλαν στον άλλο κόσμο μετά από τροχαίο.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...