ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρίο 2016: Η τελική κατάταξη στον πίνακα των μεταλλίων

Webmaster | 8:42:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Ολοκληρώθηκαν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο. Στην 26η θέση βρέθηκε η Ελλάδα με τα έξι μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας. Κυριάρχησαν οι ΗΠΑ, ακολούθησαν Μ. Βρετανία και Κίνα. Δείτε την τελική κατάταξη.

Την 5η καλύτερη συγκομιδή της ιστορίας της σε μετάλλια είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η ελληνική αποστολή, αφού με 6 μετάλλια (3 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα), κατέλαβε την 26η θέση στο σχετικό πίνακα. Η Ελλάδα έχασε δύο θέσεις την τελευταία ημέρα των Αγώνων, αφού την προσπέρασαν η Ελβετία και το Ουζμπεκιστάν, με τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν.
Κυρίαρχοι σε άλλη μία διοργάνωση αποδείχθηκαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι κατέκτησαν ........................ 
121 μετάλλια, 46 χρυσά, 37 ασημένια και 38 χάλκινα. Δεύτερη η Μεγάλη Βρετανία με 27 χρυσά μετάλλια, ένα παραπάνω από τους τρίτους Κινέζους.
Τη μάχη της 4ης θέσης, παρά τις ηχηρές απουσίες της, κέρδισε η Ρωσία, που με δύο χρυσά μετάλλια την Κυριακή, άφησε πίσω της τους Γερμανούς.
Δείτε αναλυτικά των πίνακα των μεταλλίων μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων:





http://www.newsit.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...