ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στην Αβώρανη Αγρινίου: Νεκρός 41χρονος…’Επεσε απο στύλο της ΔΕΗ εν ώρα εργασίας

Webmaster | 5:02:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της Νέας Αβωρανης του δήμου Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 41χρονος εργαζόμενος ενώ βρίσκονταν πάνω σε ξύλινο στύλο και έκανε εργασίες, βρέθηκε στο κενό όταν ο στύλος έσπασε .
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.geg-kolona-avorani-ergatiko1-600x338
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κολόνα της ΔΕΗ βρίσκεται σε λιοστάσι, σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το χωριό. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 8:30, μπροστά στα μάτια συναδέλφων του άτυχου άνδρα.
Επρόκειτο για συνεργείο εργολαβίας που εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ  ,ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η κολόνα έδειχνε σάπια στη βάση της και έπεσε την ώρα που ο άτυχος εργάτης ανέβηκε σε αυτή και έκοψε κάποια καλώδια.
Πηγή: agriniopress.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...