ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγρίνιο:(φωτο)Είχαν Άγιο,αγροτικό ντελαπάρισε μετά από σφοδρή σύγκρουση

Webmaster | 7:43:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα με σφοδρή σύγκρουση οχημάτων.

Συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί στην Ε.Ο Αντιρρίου Ιωαννίνων στο ύψος της περιοχής Στράτος Αγρινίου,ι.χ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της Ε.Ο στο ρεύμα προς Αγρίνιο, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο που βρέθηκε στην πορεία του ι.χ, ερχόμενο από κάθετο δρόμο, κοντά σε μάντρα οικοδομικών υλικών.
Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αγροτικό ντελαπάρισε και ο οδηγός του εγκλωβίστηκε,το έτερο ι.χ υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Π.Υ Αγρινίου,περιπολικά της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Από το αγροτικό βγήκε τραυματισμένος(μάλλον ελαφρά) ο ηλικιωμένος οδηγός του,,ενώ χρειάστηκε η συνδρομή των Πυροσβεστών που άνοιξαν την πόρτα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Αγρινίου.
Ο οδηγός του ι.χ και ο συνεπιβάτης δεν τραυματίστηκαν.

Στην συνέχεια οι Πυροσβέστες καθάρισαν το οδόστρωμα και μετά από μία περίπου ώρα επανήλθε κανονικά η κυκλοφορία στο σημείο.

Τα ακριβή αίτια διερευνά η Τροχαία Αγρινίου.


Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...