ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εισαγγελική παρέμβαση για επικίνδυνη οικοδομή στην πλατεία Δημοκρατίας

Webmaster | 9:08:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Από την Αστυνομία καλούνται για εξέταση οι διαχειριστές της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Σαλάκου 2 και πλ. Δημοκρατίας, αφού , σύμφωνα μεπληροφορίες δεν έχουν συμμορφωθεί σε έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Αγρινίου, σύμφωνα με το οποίο, «δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση του κινδύνου της επικίνδυνης οικοδομής.»...
Τον διαχειριστή της πολυκατοικίας καλεί η Αστυνομία μετά από παραγγελία της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αγρινίου στις 16 Ιουνίου.

Ειδικότερα,  σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο , οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας έπρεπε να έχουν προβεί, σε εργασίες ελέγχου και καθαίρεσης αποσαθρωμένων τμημάτων σκυροδέματος και επιχρίσματος των εξωστών, καθώς σε έλεγχο στερέωσης των μαρμάρων της στέγης αυτής, υπό την επίβλεψη και εποπτεία αρμόδιου Μηχανικού, πλην όμως μέχρι και την 19-02-2016, δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση του κινδύνου της επικίνδυνης οικοδομής.

Ουσιαστικά αυτό που επισημαίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, είναι πως στο συγκεκριμένο κτίριο της παλιάς πολυκατοικίας, υπάρχουν τμήματα που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να αποκολληθούν και να προκαλέσουν δυσάρεστες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε, προκάλεσε και την Εισαγγελική παρέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες παντός μετά και την Εισαγγελική παραγγελία , γίνονται προσπάθειες συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνται, ώστε οι εργασίες άρσης του κινδύνου να ξεκινήσουν.
agriniopress

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...