ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επίθεση άνευ προηγουμένου από Αμερικανό στη Κ.Στεφανίδη επειδή κέρδισε: «Σκύλα, μείνε στην Ελλάδα» (φωτό)

Webmaster | 10:54:00 π.μ. | 0 σχόλια

Επίθεση άνευ προηγουμένου από Αμερικανό στη Κ.Στεφανίδη επειδή κέρδισε: «Σκύλα, μείνε στην Ελλάδα» (φωτό)

Μία άνευ προηγουμένου επίθεση δέχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Twitter από Αμερικανό χρήστη, λίγη ώρα μετά τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
 
Η νίκη και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, επικρατώντας της Αμερικανίδας αθλήτριας φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα έναν συμπατριώτη της δεύτερης.
 
Συγκεκριμένα, ένας Αμερικανός σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία «NBC» στο Twitter: «Η σ…α που νίκησε είναι από το Στάνφορντ, ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα»!
 
Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος άνθρωπος έστειλε και μήνυμα στην Ελληνίδα Ολυμπιονίκη: «Σταμάτα να χρησιμοποιείς τις ΗΠΑ μείνε στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου».

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...