ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θύμα ξυλοδαρμού η Λόχαν στη Μύκονο – Από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της (ΦΩΤΟΣ)

Webmaster | 1:03:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Θύμα ξυλοδαρμού η Λόχαν στη Μύκονο – Από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της [εικόνες]

Εικόνες που προκαλούν σοκ είδαν το φως της δημοσιότητας από τις διακοπές της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο με τον κατά επτά χρόνια νεότερο σύντροφό της, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός μιλώντας στον αγγλικό Τύπο παραδέχθηκε πως η σχέση της με τον Ρώσο επιχειρηματία, έλαβε τέλος παρά το γεγονός πως στο ξεκίνημά της όλα έδειχναν ιδανικά και ήλπιζε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Daily Mail» το ζευγάρι είχε έναν άγριο τσακωμό κατά τη διαμονή του στη Μύκονο, για λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί.
Σύμφωνα με τη Λόχαν, ο Ταραμπάσοφ είχε μεθύσει και έγινε ιδιαίτερα επιθετικός. Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η 30χρονη ηθοποιός πέταξε το κινητό τηλέφωνο του Ρώσου έξω 00004000 από το τζιπ και στη συνέχεια αυτός την κυνήγησε για να της το πάρει από τα χέρια.
Την άρπαξε μάλιστα από πίσω προσπαθώντας με βίαιο τρόπο να της αποσπάσει το κινητό, προκαλώντας την μικροτραυματισμό.
«Δεν μπορείς να μείνεις σε μια σχέση μόνο από αγάπη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να πέφτεο θύμα βίας και να μένει με έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δεν ζητά καν συγγνώμη», τόνισε η Λίντσεϊ Λόχαν.


Πηγή: www.iefimerida.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...