ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων απο αύριο ΤΡΙΤΗ

Webmaster | 8:39:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Από αύριο χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. 

ΘΕΜΑ: Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.                         

     Σας διαβιβάζουμε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ το οποίο μας εστάλη με το ανωτέρω σχετικό από την Γ.Γ.Π.Π. και ισχύει από Τρίτη 23/08/2016 μέχρι και Τετάρτη 24/08/2016.
     Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής  Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
  ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-7 ΜΠΟΦΟΡ) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ..........


ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
1.-ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23- 08- 2016 Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. 
2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24- 08- 2016 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ. 

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...