ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Τα παρακαρισμένα αυτοκίνητα έφυγαν... Τα τραπεζοκαθίσματα ήρθαν!!!

Webmaster | 9:40:00 π.μ. | 0 σχόλια


Είναι γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή κατέβαλε προσπάθειες στο να μπει μια τάξη στο παραλιακό δρόμο της Βόνιτσας και στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε στη πόλη. 
    Παρά τις προσπάθειες όμως (μπάρες, γλάστρες) η κατάσταση στηνπαραλιακή παραμένει προβληματική αφού ναι μεν έφυγαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, υπάρχουν όμως καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη του δρόμου με τραπεζοκαθίσματα απο ορισμένους καταστηματάρχες. 



         
       Μια ευαίσθητη φίλη μας ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την εξάπλωση των τραπεζοκαθισμάτων να είναι ανεξέλεγκτη και τον ελεύθερο χώρο στο δρόμο υπό εξαφάνιση και γράφει: "Έφυγαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.... πάρκαραν τα τραπεζοκαθίσματα!!".

        Μετά από τα παραπάνω και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην παραλιακή, η Δημοτική αρχή πρέπει να βάλει «το μαχαίρι στο κόκκαλο» και μαζί με τοΛιμενικό Ταμείο να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη με σκοπό να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα και κάθε παράνομη εγκατάσταση, που παρεμποδίζουν την ελεύθερη διέλευση των δημοτών.......






Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...