ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διαρροή νερού και πλημμύρα απο βλάβη σε αγωγό, στη διασταύρωση Κανδήλας - Μύτικα

Webmaster | 7:11:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Το μπλοκ ΚΑΝΔΗΛΑ σχολιάζει σαρκαστικά τη μεγάλη διαρροή νερού απο βλάβη στον αγωγό που μεταφέρει νερό απο τις πηγές της Κανδήλας στο Μύτικα. 
Γράφει: 

      Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρύζουμε αυτή την εικόνα στη διασταύρωση Κανδήλα-Μύτικας-Αστακός-Βόνιτσα. Tην είδαμε πάλι προχθές.

Και αναρωτιόμαστε: Kανείς από τον Δήμο δεν έτυχε να περάσει από εκεί?Μήπως ήταν όλοι απασχολημένοι με την απογραφή σε έσοδα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ή κουράστηκαν από την ενασχόλησή τους σ΄αυτές και έφυγαν για διακοπές σε άλλα μέρη? 
    Εάν περισσεύει τόσο νερό ώστε να το αφήνουμε να πλημμυρίζει τον οδικό μας άξονα, γιατί είχαν πρόβλημα τα χωριά και φέτος, όπως συμβαίνει κάθεκαλοκαίρι σχεδόν τα τελευταία χρόνια, με συχνές διακοπές?
      Ιδίως στην Κανδήλα ήταν πολλά τα παράπονα γιά την διακοπή νερούκατά τις απογευματινές κυρίως ώρες, γιατί κάποιοι αποφάσιζαν να κλείνουν τις βάνες για να συμβάλλουν στον τουρισμό στα παράλια ώστε να υπάρχει εκεί επάρκεια, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα χωριά...........



      Κι αφού κανείς Πρόεδρος ή Σύλλογος από την Κανδήλα δεν ζήτησε οικονομική ενίσχυση για πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνοντας οικονομία φέτος στον Δήμο ας διαθέσουν κάποια λεφτά που ίσως περίσσεψαν για να λυθεί το πρόβλημα που επιμένει στο συγκεκριμμένο σημείο. 
      Βέβαια δεν ήμαστε σε θέση να ξέρουμε το κόστος και αν ο Δήμος μπορεί να ανταπεξέλθει σ΄αυτό, απλά επισημαίνουμε το πρόβλημα θεωρώντας ότι είναι πιό σημαντικό από μια συναυλία και ένα φαγοπότι...

Δείτε τις εικόνες:



http://kandilatoxoriomas.blogspot.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...