ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Eπιδρομές λύκων σε κοπάδια στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας – Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Webmaster | 12:01:00 μ.μ. | 0 σχόλια


           Ανάστατοι είναι οι κτηνοτρόφοι στην Ορεινή Ναυπακτία και Τριχωνίδα που βλέπουν τα κοπάδια τους καθημερινά να πέφτουν θύματα  απόεπιδρομές λύκων. 
        Όπως μας είπαν οι κτηνοτρόφοι σε πρόσφατη επίσκεψη και συζήτηση μαζί τους ,οι λύκοι πλέον είναι πάρα πολλοί και μετακινούνται σε αγέλες. Πολλές είναι οι επιδρομές σε κοπάδια με πρόσφατες αυτή στο Νεροχωρι Τριχωνίδας (ΦΩΤΟ) όπου οι λύκοι κατασπάραξαν έξη πρόβατα................

 
       Το ίδιο συνέβη, σύμφωνα με το enafpaktia.gr, και στην περιοχή του Πλατάνου όπου οι εμφανίσεις λύκων είναι τακτικές . Ακόμη και σε πιο πεδινές περιοχές του Θέρμου έκαναν την εμφάνιση τους. 
   Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι μιλούν για το τέλος της κτηνοτροφίας στη περιοχή αφού είναι αναγκασμένοι το κατακαλόκαιρο να έχουν  τα ζώα τους κλεισμένα και να τα ταΐζουν, και τα  έξοδα είναι  δυσβάστακτα, αφού οι επιδρομές γίνονται και μέρα μεσημέρι. Καλούν κάθε αρμόδιο να παρέμβει πριν είναι πολύ αργά.




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
http://sinidisi.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...