ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Άτακτη φυγή από το MEGA: Με ποιο κανάλι υπέγραψε ο Καμπουράκης?

Webmaster | 8:10:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Άτακτη φυγή από το MEGA: Με ποιο κανάλι υπέγραψε ο Καμπουράκης

Με ποιο κανάλι υπέγραψε ο Καμπουράκης μετά το οριστικό τέλος του MEGA; Το Mega Channel βρίσκεται οριστικά εκτός διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Με αποτέλεσμα πολλά στελέχη και δημοσιογράφοι του σταθμού να βρίσκονται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης. 


Πολλοί από αυτούς φρόντισαν να κινηθούν πολύ πριν οριστικοποιηθεί η λίστα των τελικών υποψηφίων. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των ξεσπασμάτων του για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο πάλαι ποτέ κραταιός τηλεοπτικός σταθμός. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καμπουράκης, μόλις χθες, μία ημέρα πριν την οριστικοποίηση της τελικής λίστας των υποψηφίων, από την οποία έμεινε εκτός το Mega, υπέγραψε με τον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά, ώστε να παρουσιάζει δίωρη καθημερινή πρωινή εκπομπή από τις 10 έως τις 12, μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Πηγή: newsone

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...