ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Xωρίς φωτισμό η πλατεία στον Μαχαιρά

Webmaster | 9:11:00 μ.μ. | 0 σχόλια


     Μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πλατείες, μια πλατεία όπου συχνάζουν οι κάτοικοι και τα παιδιά, αυτή στον Μαχαιρά Ξηρομέρου, είναι βουτηγμένη εδώ και μέρες στα σκοτάδια. 
      Αυτή είναι η εικόνα της Πλατείας περίπου στις 10:00 το βράδυ. Όλες οιλάμπες είναι σκοτεινές και ο φωτισμός που βλέπετε προέρχεται από τα καταστήματα που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας και από το φως μερικών προβολέων.......


  Τα φώτα στη Πλατεία δεν λειτουργούν και δεν ανάβουν κι αυτό σχολιάζεται δυσμενώς από πολύ κόσμο που πηγαίνει στο κέντρο του χωριού και λένε πως πρόκειται για πλατεία του …σκοταδιού, λες και ο Δήμος Ξηρομέρου κάνει οικονομία στο δημόσιο φωτισμό.
        Τουλάχιστον ο Δήμος Ξηρομέρου, ας βάλει καμιά λάμπα, για να μπορούν οι Μαχαιριώτες να βγαίνουν βόλτα και να χαίρονται τη πανέμορφη πλατεία τους….


Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...