ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τέλος Νοεμβρίου στην κυκλοφορία το τμήμα Κουβαράς - Αμφιλοχία

Webmaster | 10:12:00 π.μ. | 0 σχόλια


 -Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται η πρώτη παράδοση τμήματος στην Ιόνια Οδό πιθανότατα για το Κεφαλόβρυσο-Κουβαράς-Αμφιλοχία χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα και για επιπλέον τμήμα. 

       Συνεχίζεται η χρηματοδοτική ροή από το Υπουργείο Υποδομών στους αυτοκινητόδρομους με σκοπό τα έργα να προλάβουν να ολοκληρωθούν εν μέρει τον Μάρτιο του 2017 και συνολικά τον Αύγουστο.
    Συγκεκριμένα με 2 αποφάσεις που αφορούν τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Ε65, το ΥΠΟΜΕΔΙ αποφάσισε:.....

 
-εντολή πληρωμής 13.357.143 ευρώ για την πληρωμή του 7ου λογαριασμού για την καταβολή Χρηματοδοτικής Συμβολής Δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 7.2.8 της Σύμβασης παραχώρησης.
-εντολή πληρωμής 42.857.143 ευρώ για την πληρωμή του 8ου λογαριασμού για την καταβολή Χρηματοδοτικής Συμβολής Δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 7.2.8 της Σύμβασης παραχώρησης.
       Επίσης υπήρξε ακόμα μία απόφαση που αφορά τον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού καθώς εγκρίθηκε πίστωση ποσού 21.085.240 για την πληρωμή της 15ης τμηματικής Καταβολής της 3ης δόσης της Χρηματοδοτικής Συμβολής του Δημοσίου των άρθρων 7.2.5 και 7.2.8 της Σύμβασης Παραχώρησης.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε 3 ακόμα "κορδέλες" για την παράδοση σε λειτουργία νέων αυτοτελών τμημάτων στους αυτοκινητόδρομους.
     Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται η λειτουργία της Περιμετρικής Καλαμάτας μήκους 11χλμ που ολοκληρώνει πλήρως τον Αυτοκινητόδρομο Μορέα. 
-Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται η πρώτη παράδοση τμήματος στην Ιόνια Οδό πιθανότατα για το Κεφαλόβρυσο-Κουβαράς-Αμφιλοχία χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα και για επιπλέον τμήμα. Τέλος μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται και η λειτουργία του επόμενου τμήματος της Ολυμπίας Οδού Κιάτο-Ξυλόκαστρο.

Νίκος Καραγιάννης
Πηγή: ypodomes.com
http://www.aixmi-news.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...