ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκτροπή οχήματος στο Άκτιο ...από τα λάδια στον δρόμο (ΦΩΤΟ)

Webmaster | 7:03:00 μ.μ. | 0 σχόλια

    Την εκτροπή ενός Ι.Χ οχήματος είχε ως αποτέλεσμα η ύπαρξη λαδιών στο οδόστρωμα, σε μία από τις πιο επικίνδυνες στροφές του δρόμου στο Άκτιο.
       Από το τροχαίο το οποίο συνέβη χθες γύρω στις 16:00 το απόγευμα, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και κανένας ευτυχώς τραυματισμός.
      Στο σημείο του ατυχήματος αλλά και σε όλα τα σημεία που υπήρχαν κηλίδες λαδιών έπεσε άμμος για να αποφευχθεί και νέο............

Ως γνωστόν χθες στη ΒΟΝΙΤΣΑ -ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΆΚΤΙΟ: 9 χιλιόμετρα δρόμου γέμισαν λάδια…
     Σοβαρό πρόβλημα στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας στο δρόμο από Βόνιτσα έως Άγιο Νικόλαο και Άκτιο προκλήθηκε χθες το μεσημέρι από τη διαρροή λαδιών από φορτηγό δημοσίας χρήσεως. 
     Απαιτήθηκε να διακοπεί η κυκλοφορία για ένα τρίωρο περίπου (15.00-18.00) ώστε να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι με ρίψη πριονιδιού στο δρόμο.
     Ειδικότερα, λόγω βλάβης σε δεξαμενή του φορτηγού οχήματος σημειώθηκε διαρροή βιομηχανικού λαδιού σε απόσταση εννέα χιλιομέτρων προκαλώντας μεγάλη επικινδυνότητα στο δρόμο.
    Οι αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ και του Α.Τ. Βόνιτσας έσπευσαν και συνέλαβαν τον 42χρονο οδηγό που κατηγορείται για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. 
   Επίσης προέβησαν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ συνεργεία του δήμου και της Περιφέρειας προέβησαν σε ρίψη πριονιδιού.
  


ΠΗΓΗ: http://www.mypreveza.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...