ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τέλος στο θρίλερ στο τοπικό ΠΑΣΟΚ: Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

Webmaster | 9:38:00 π.μ. | 0 σχόλια


Ο Μάκης Σαμαράς με ρίζες απο την Κατούνα, εξελέγη στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ

       Έγινε τελικά η καταμέτρηση της κάλπης του Αγρινίου, που είχε προκαλέσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα μετά την νοθεία που είχε αποκαλυφθεί.

     Το θέμα απασχόλησε και κεντρικά το κόμμα και ήταν χαρακτηριστική η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, προκαλώντας εκνευρισμό και εσωτερικές έριδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr  η κάλπη του Αγρινίου καταμετρήθηκε και τα τελικά αποτελέσματα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία για την Νομαρχιακή Επιτροπή είναι τα εξής (αλφαβητικά):....Αθανασιάδης Ν.   97
Δρούγας  Π.  115
Ζήσιμος Γ.   182
Καββαδα – Μυρωνίδου Γ.  82
Καλημέρη Ι.  113
Κασαβέτης Γ. 200
Κεχαγιά  Κ.  190
Μπαγιατης  Θ.  80
Σαμαράς Γ.  163
Ξουργιά Ξ.    188
Σταμούλη Α.  129
Τσακαλης  Κ.   126
Σερμετζέλης Κ.  180

Την 11μελη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ απαρτίζουν οι παραπάνω εκτός της κ. Καββαδά-Μυρωνίδου και του κ. Μπαγιάτη.

http://www.agriniopress.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...