ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οι Mετανάστες στον Αστακό περίμεναν σκάφος για την Ιταλία - Μάλιστα ορισμένοι είχαν πληρώσει μέχρι και 2.500 ευρώ

Webmaster | 7:50:00 μ.μ. | 0 σχόλια


-Από την πλατεία Ομονοίας στον Αστακό με λεωφορείο οι 37 μετανάστες-τους πήραν από 2.500 ευρώ
-Τους έπιασαν πριν περάσουν στην Ιταλία - Χειροπέδες σε 37 μετανάστες στον Αστακό

     Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας χθες το πρωί, στο Μαραθιά  Αστακού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, εντοπίστηκαν σε παραθαλάσσια βραχώδη περιοχή, τριάντα επτά -37- αλλοδαποί μετανάστες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, υπήκοοι Σομαλίας, Πακιστάν, Αιγύπτου, Ιράν, Ιράκ και Αφγανιστάν.......


   Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί την 00:30΄ ώρα της 19.09.2016 επιβιβάσθηκαν σε λεωφορείο από την πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα Αττικής, καταβάλλοντας ορισμένοι εξ΄ αυτών το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ σε άγνωστους δράστες, με σκοπό μέσω πλωτού σκάφους να εξέλθουν παράνομα από την Χώρα έχοντας ως τελικό προορισμό την Ιταλία.
    Όπως είχαν υποσχεθεί στους μετανάστες, τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης, στην παραλιακή περιοχή θα τους περίμενε σκάφος, με προορισμό την Ιταλία. Όμως λίγη ώρα μετά την άφιξή τους στον Αστακό, οι μετανάστες εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.
     Όπως προέκυψε από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, οι 18 από τους μετανάστες κατείχαν υπηρεσιακά σημειώματα προσωρινής διαμονής στην Ελλάδα, ενώ τα αντίστοιχα σημειώματα που είχαν άλλοι τέσσερις μετανάστες, δεν ήταν πλέον σε ισχύ. Οι υπόλοιποι 15 μετανάστες βρίσκονταν παράτυπα στην χώρα.
      Από την πλευρά της η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του λεωφορείου που μετέφερε τους μετανάστες, αλλά και των ατόμων που εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης.

http://www.agriniopress.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...