ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανοίγει σχολή ποδοσφαίρου στo Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Πανέτα

Webmaster | 1:57:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Ο πρώην πρόεδρος της Μεδεών Κατούνας και Αντιπρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας, Θοδωρής Πανέτας με καταγωγή απο την Κατούνα, θα είναι ουπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

     
     Την έναρξη της σχολής ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η σχολή του Αγρινίου εντάσσεται στο δίκτυο της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με επικεφαλής το Θεόδωρο Πανέτα. Η σχολή θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Τσάμη στη θέση Λιβαδάκι πίσω από το Στάδιο Αγρινίου, ενώ στο επιτελείο θα βρίσκονται οι Νίκη Πανέτα, Νανά Θεοδωρακοπούλου και Δημήτρης Παναγιώτου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:....



     Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σ' όλη τη χώρα,καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της το Αγρίνιο, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας. 
      Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον που είναι τα νέα παιδιά και επιλέγει να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα. 
      Ο επικεφαλής της νέας Σχολής μας κ. Πανέτας είχε την ευκαιρία κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της συμφωνίας στο Ρέντη να δεχτεί ευχέςαπό τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας Αλεξί Ρομαό και Ταρίκ Ελιουνούσι αλλά και μια φανέλα από τα στελέχη της Ακαδημίας μας Δημήτρη Μαυρογενίδη, Γιώργο Κοκολάκη και Σωκράτη Κοψαχείλη. 

Στοιχεία Σχολής
Επικεφαλής 
Θοδωρής Πανέτας

Επιτελείο 
Νίκη Πανέτα
Νανά Θεοδωρακοπούλου
Δημήτρης Παναγιώτου

Εγκαταστάσεις 
Θέση Λιβαδάκι
Όπισθεν Σταδίου 
Εγκαταστάσεις Τσάμη
Τηλ: 6951115457



http://www.olatagoal.gr/

Κατηγορία Άρθρου: , , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...