ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ έχασαν με 1-4 από τους Ίωνες Αγίου Νικολάου Βόνιτσας (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)

Webmaster | 6:43:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, η 2η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα να υποδέχεται στην έδρα του την ομάδα ΠΑΣ Λευκάδες οι Ίωνες.
      Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Φούντογλου. Τα Παλιάμπελα στη συνέχεια πίεζαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν στο 41ο λεπτό με τον Ντάλλα, ο οποίος διαμόρφωσε και το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.......
      



      

    Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Ίωνες με μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και περισσότερα τρεξίματα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 49ο λεπτό με τον Πατρίκιο. 
    1-3 στο 75ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι στο 77ο και 81ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν και στο 84ο λεπτό στην αντεπίθεση δέχτηκαν ένα ακόμη γκολ, με το 1-4 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: Μπαίλης Ν.
Βοηθοί: Νάστος- Γάτσιος

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: ΝΤΕΛΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, ΛΥΤΡΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ), ΖΙΑΒΡΑΣ, ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ.

ΠΑΣ ΛΕΥΚΑΔΕΣ ΟΙ ΙΩΝΕΣ: ΒΕΝΕΤΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Ε., ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΡΕΤΣΙΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ Ε., ΖΥΓΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ.

Έπαιξαν και οι: ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Γ., ΜΙΚΡΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ, ΛΑΥΡΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ Ν., ΠΑΞΙΝΟΣ, ΛΕΖΟΣ.

Πηγή Κειμένου: http://www.prevezatoday.gr/
ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη
































































Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...