ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκλογές για νέα διοίκηση την Κυριακή 16/10 στην ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Webmaster | 12:05:00 μ.μ. | 0 σχόλια


   Eκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθούν την προσεχήΚυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00 το απόγευμα, στην Κατούνα (αίθουσα Δημαρχείου) για νέα διοίκηση στην Ιστορική Μεδεών.
       Οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Κατούνας είναι ραγδαίες και η μια διαδέχεται την άλλη σε όλα τα επίπεδα, καθώς το Προσωρινό διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε πριν λίγες μέρες, αφού "ανάστησε" την ομάδα εκ του μηδενός, τώρα προκηρύσσει εκλογές με στόχο μια ισχυρή διοίκηση για να πρωταγωνιστήσει και να επανακάμψει η ΜΕΔΕΩΝ.
Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

     Ο  Α.Μ.Σ.  ΜΕΔΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΩΡΑ 19:00 ΕΩΣ 21:30ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 3 ΕΥΡΩ.
-ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
-ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ Δ.Σ.

Ομάδα ανασυγκρότησης του συλλόγου

Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...