ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Πολίτης που ισχυριζόταν ότι εκτέλεσε εργασίες για λογαριασμό του Δήμου Ξηρομέρου ζήταγε τα λεφτά του...

Webmaster | 9:43:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Πληροφορηθήκαμε ότι πριν από λίγες ημέρες συνέβη ένα σοβαρό επεισόδιοστο χώρο του Δημαρχείου Ξηρομέρου. Πολίτης προσήλθε διαμαρτυρόμενος ζητώντας κάποια χρήματα που του οφείλονταν κατά την δική του γνώμη από τον Δήμο Ξηρομέρου, για εργασίες που εκτέλεσε.
Επικράτησε μεγάλη ένταση όπως μας πληροφόρησαν αυτήκοοι μάρτυρες, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έλαβε τέλος κατά κάποιο τρόπο και δόθηκαν οι ''αμοιβαίες εξηγήσεις''......
Τώρα τι ακριβώς συνέβη, τι εργασίες είχε αναλάβει να εκτελέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν πράγματι είχε αναλάβει και με ποια διαδικασία το γνωρίζουν οι διοικούντες τον Δήμο.
Οι διαδικασίες ανάθεσης εργασιών είναι γνωστές. Υπάρχουν αποφάσεις της Ο.Ε., υπάρχουν χαρτιά, υπάρχουν ποσά, υπάρχουν συνοδευτικές τεχνικές μελέτες, υπάρχουν ανάδοχοι. Για την τήρηση της όλης νόμιμης διαδικασίας αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή.
Άμα υπάρχει και καμία άλλη διαδικασία ανάθεσης εργασιών..., ας μας διαφωτίσει η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου να την μάθουμε και εμείς.
Εξυπακούεται ότι οποιοσδήποτε εκτέλεσε εργασία για λογαριασμό του Δήμου, με όποια διαδικασία και αν του ανατέθηκε, το δίκαιο είναι να πληρωθεί για την εργασία το ποσό που αναλογεί, γιατί σίγουρα και αυτός σαν άνθρωπος θα έχει τις δικές του υποχρεώσεις που τρέχουν και θα πρέπει να εξοφληθούν.
mytikaspress

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...