ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Λαοθάλασσα στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία – Αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι Χρυσαυγίτες

Webmaster | 10:52:00 π.μ. | 0 σχόλια



Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων συνέρρευσαν το μεσημέρι στο Λευκό το Πύργο για τη ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενάντια στη λεγόμενη σύνθετη ονομασία.

Στην συγκέντρωση συνεχώς κατέφτανε ακόμα περισσότερος κόσμος παρά το διάχυτο κλίμα τρομοκρατίας από ομάδες αντιεξουσιαστών και ακραίων στοιχείων.
Συγκεκριμένα από νωρίς άρχισαν τα παρατράγουδα. Το πρωί αναρχικοί και εξτρεμιστές του αριστερού χώρου, επιτέθηκαν σε δύο κορίτσια περίπου 15 ετών, τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και κατευθύνονταν στον χώρο του συλλαλητηρίου. Οι αναρχικοί πήραν τις σημαίες και τις έκαψαν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τα κορίτσια, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν εναντίον τους και μάλιστα ένας πολίτης καταγγέλλει ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο.
Επίσης χιλιάδες μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, στελέχη και βουλευτές του Κινήματος συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία.
Οι Χρυσαυγίτες φώναζαν ρυθμικά: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!». Ακολούθησε πορεία που διέσχισε ολόκληρη την παραλιακή λεωφόρο μέχρι τα κεντρικά τους γραφεία, όπου έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.
Πηγή: http://magnesia247.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...