ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

[ΒΙΝΤΕΟ] Εκαναν ερωτικό τριο στο αυτοκίνητο λύθηκε το χειρόφρενο και έγιναν σμπαράλια σε δέντρο!

Webmaster | 11:36:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Άδοξο τέλος είχαν τρεις άνθρωποι που βρισκόντουσαν μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα, όταν ένας από τους «συμμετέχοντες» στην πράξη έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο.
Οι τρεις θερμόαιμοι σύντροφοι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας από την Κίνα, είχαν βρει «καταφύγιο» σε ένα λόφο στη Νότια Σαγκάη. Όταν το χειρόφρενο λύθηκε κατά λάθος το όχημα άρχισε να κατηφορίζει την πλαγιά και κατέληξε με φόρα πάνω σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να τραυματιστούν σοβαρά. Η μία έσπασε τα πόδια της και η άλλη υπέστη εσωτερικά τραύματα.


Ο άνδρας και η μία γυναίκα βγήκαν εύκολα από το όχημα. Η δεύτερη που έφερε πολλαπλά κατάγματα στα πόδια είχε σφηνωθεί ανάμεσα στο τιμόνι και τα καθίσματα και οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να την απεγκλωβίσουν μετά από πολλή προσπάθεια.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...