ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συμπλοκές και σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στη Λευκάδα

Webmaster | 12:50:00 μ.μ. | 0 σχόλια


          Η φανατική αντιπαράθεση των αιωνίων αντιπάλων έχει μεταφερθεί στη Λευκάδα λόγω του Final 4 του γυναικείου μπάσκετ που διεξάγεται στο νησί μας. Όσοι προέβλεπαν επεισόδια μεταξύ των φανατισμένων οπαδών βγήκαν αληθινοί.
     Τα ξημερώματα στην παραλία της Λευκάδας υπήρξαν άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η Λευκάδα έζησε πρωτόγνωρες σκηνές. Οι οπαδοί έριξαν βόμβες μολότοφ, έσπασαν αυτοκίνητα, ισοπέδωσαν τις τζαμαρίες του ξενοδοχείου Ionion Star και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό του. Η επόμενη μέρα και οι εικόνες που άφησαν πίσω τους μόνο τρόμο και απέχθεια προκαλούν για όσους αμαυρώνουν τον αθλητισμό.....Οι φωτογραφίες είναι του κ. Σπύρου Δαλλού. Σε λίγο θα αναρτηθεί βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων.
http://www.mylefkada.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...