ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επεισόδια Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στη Λευκάδα

Webmaster | 12:55:00 μ.μ. | 0 σχόλια

    Σκηνικό ζούγκλας στήθηκε τα ξημερώματα στη Λευκάδα, με οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να πρωταγωνιστούν σε σοβαρά επεισόδια λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλου μπάσκετ γυναικών. Σύσκεψη στις 9 το πρωί.

        Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο τελικό της ιστορίας τους στο Κύπελλο μπάσκετ γυναικών, όμως κάποιοι αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" να κλέψουν τη δόξα από τις πραγματικές πρωταγωνίστριες, τις παίκτριες των δύο ομάδων.
    Λίγο μετά τις 5 το πρωί της Κυριακής, πάνω από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο νησί της Λευκάδας, περνώντας με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα, και κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο που διέμεναν λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού.......



   Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και ρίψη μολότοφ, με αρκετούς οπαδούς να βγαίνουν τραυματίες μέσα από αυτές τις σκηνές χάους (αμέτρητες επίσης οι υλικές ζημιές με πάρα πολλά σπασμένα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο) και την αστυνομία να εμφανίζεται με αρκετή ώρα καθυστέρηση για να επιβάλλει την τάξη.
     Όπως έγινε γνωστό, στις 9 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των τοπικών Αρχών και της ΕΟΚ προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του τελικού, με τους χούλιγκανς να φροντίζουν να τον κάνουν άνω-κάτω λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του (15.00).

* Η φωτογραφία είναι από το Lefkadapress.gr
http://www.sport24.gr/

Τι γράφουν τα αθηναϊκά πρακτορεία ειδήσεων για τα επεισόδια στη Λευκάδα

      Με τίτλους όπως Οπαδοί τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στη Λευκάδα, Σκηνικό ζούγκλας στήθηκε τα ξημερώματα στη Λευκάδα, «Πόλεμος» στη Λευκάδα, τα μεγαλύτερα αθλητικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία προβάλλουν τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλία της Λευκάδας.

Το ethnos.gr συγκεκριμένα αναφέρει:
      Λίγες ώρες πριν τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στη Λευκάδα, 150 οπαδοί των πρασίνων, που διέμεναν στο Μεσολόγγι, τα ξημερώματα πέρασαν τη γέφυρα και πήγαν σε ξενοδοχείο του νησιού όπου γνώριζαν ότι μένουν 30 οπαδοί των ερυθρόλευκων.
    Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα, με καδρόνια, μολότοφ, αμέτρητα σπασμένα αυτοκίνητα και τρεις τραυματίες μεταξύ των οπαδών, ο ένας σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
    Οι χούλιγκανς εισέβαλαν αδιακρίτως ακόμα και στα δωμάτια ψάχνοντας οπαδούς των αντιπάλων. Μπήκαν ακόμα και σε δωμάτιο όπου έμενε αθλήτρια της Λευκάδας, που τρομοκρατήθηκε.
     Ευτυχώς, οι αποστολές των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο final four του Κυπέλλου Ελλάδος, διαμένουν σε άλλο ξενοδοχείο του νησιού.
Στις 9 συνεδριάζει εκτάκτως η διοργανώτρια αρχή του θεσμού με τις αστυνομικές αρχές του νησιού. Στον «αέρα» η διεξαγωγή του τελικού, που είναι προγραμματισμένος για τις 3 μ.μ.

http://www.mylefkada.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...