ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με επιτυχία το δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Αγρίνιο

Webmaster | 5:16:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για την Μέτρηση της Οστικής Πυκνότητας, στις 17 και στις 18 Μαρτίου 2016 που υλοποίησε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου με τη χορηγία του Αθλητικού Σωματείου Μπάσκετ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης......
 Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας  σε 144 άτομα και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες .




«Η δράση μας έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση και  κυρίως να εντοπισθούν φαινομενικά υγιείς γυναίκες, οι οποίες πάσχουν από Οστεοπόρωση. Το ενδιαφέρον των πολιτών ήταν μεγάλο και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμα , τις επόμενες ημέρες, με δωρεάν εξετάσεις στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αγρινίου » τόνισε  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Κώστας Καλαντζής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, τηλ.26410-33582. (Κωστή Παλαμά 20)


Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...