ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος με εγγύηση-μαμούθ ο πρώην δήμαρχος Γ. Πρεβεζάνος, προφυλακιστέος ο ανηψιός

Webmaster | 6:11:00 μ.μ. | 0 σχόλια

-Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία απολογιών χθες στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και στον Ανακριτή που ασχολείται με την μεγάλη υπόθεση των διακινητών μεταναστών από την αερολέσχη του Μεσολογγίου στην Ιταλία,αποφασίστηκε η προφυλάκιση του φερόμενου ως εγκεφάλου της ομάδας Ιρακινού Κουρδικής καταγωγής , αλλά και του πιλότου – ανιψιού του πρώην δήμαρχου Μεσολογγίου και προέδρου της τοπικής αερολέσχης. Αντίθετα ο πρώην δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος.
      Αναλυτικά, ο πρώην δήμαρχος Γ. Πρεβεζάνος αφέθηκε ελεύθερος........

με την προϋπόθεση καταβολής εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ μέχρι τις 8 Απριλίου και πρόκειται να ασκήσει έφεση. 
     Ο  εμπλεκόμενος Μεσολογγίτης επαγγελματίας, όπου στο κατάστημά του φέρεται να κατέλυαν οι μετανάστες πριν την αναχώρηση τους, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
http://www.agriniopress.gr/

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...