ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Kαταπέλτης η Γεωργία Ταμπάκη απαντά στην πρόεδρο του Μύτικα για το καρναβάλι..

Webmaster | 2:14:00 μ.μ. | 0 σχόλια

  Με ανακοίνωση καταπέλτη η Γεωργία Ταμπάκη, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα (ο Σύλλογος είναι υπό εκκαθάριση), απαντά στην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητα Μύτικα Ιωάννα Βέρρη. 
Αναλυτικά….

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΜΠΑΚΗ: Μια οφειλόμενη απάντηση στην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μύτικα

       Απαντώντας στο «ευχαριστήριο» της Προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα, που δημοσιεύτηκε στα τοπικά μπλοκ και όσον αφορά το θέμα της επιστολής που θίγει η κα Πρόεδρος που εστάλει στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα (;), δηλαδή εμένα, θέλω να απαντήσω, ενημερώνοντας πρωτίστως τον κόσμο για να γνωρίζει την πλήρη αλήθεια.
      Σύλλογος Γυναικών Μύτικα δεν υφίσταται πλέον άρα, ούτε Δ.Σ. του συγκεκριμένου Συλλόγου, ούτε Πρόεδρος του Συγκεκριμένου Συλλόγου. Δεν είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα, γιατί απλά αυτός ο Σύλλογος δεν υπάρχει. Η κυρία Πρόεδρος ως μέλος της τοπικής μας κοινωνίας θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό και επίσης να γνωρίζει ότι δεν αλληλογραφούμε με φορείς που πλέον δεν υπάρχουν.
       Ο Σύλλογος αυτή την στιγμή δεν υπάρχει και είναι υπό εκκαθάριση (σχετικά την είχα ενημερώσει εγγράφως και πέρυσι όταν μου έθεσε και τότε το ίδιο θέμα) με την ευθύνη ολοκλήρωσης της σε αρμόδιο Δικηγόρο, με την περιουσία του (τα άρματα) να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως ότου επέλθει η εκκαθάριση του Συλλόγου και γι αυτό ξαναλέω υπεύθυνος είναι αρμόδιος Δικηγόρος........


Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...