ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 22 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα στον Αστακό. Ποιοι θα είναι οι λαμπαδηδρόμοι!

Webmaster | 11:16:00 π.μ. | 0 σχόλια

         Η Ολυμπιακή φλόγα την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 θα περάσει από τον Αστακό για την διαδρομή προς το Ριο ντε Τζανέιρο της Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
     Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Ξηρομέρου είναι τρεις: Ο Αλέξανδρος Σούρλας, η Μαρία Λεκατσά και η Γεωργία - Κωνσταντίνα Ζούλα.....

         Ο Αστακός θα έχει την ύψιστη τιμή να υποδεχθεί την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 την Ολυμπιακή Φλόγα, η αφή της οποίας θα γίνει στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία. 
        Η ημερομηνία που η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από τον Αστακό είναι η Παρασκευή 22 Απριλίου. Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Ξηρομέρου είναι τρεις: Ο κ. Αλέξανδρος Σούρλας, η κα Μαρία Λεκατσά και η κα Γεωργία - Κωνσταντίνα Ζούλα.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...