ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το πιο οργανωμένο «ροζ» κύκλωμα στην Ελλάδα: Ο μάνατζερ, οι 25 οδηγοί και οι ακριβές «ταρίφες»

Webmaster | 8:45:00 π.μ. | 0 σχόλια

KYKLOMA 

Κύκλωμα προαγωγών που στρατολογούσε καλλίγραμμες Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες, τις οποίες εξωθούσε στην πορνεία μέσω πέντε γραφείων ερωτικών ραντεβού που διατηρούσε, εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ...


Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες εδώ και τέσσερα χρόνια είχαν συγκροτήσει διεθνούς χαρακτήρα εγκληματική ομάδα με σκοπό την εκμετάλλευση γυναικών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, μέσω πλήθους ιστοσελίδων ερωτικών ραντεβού που διατηρούσαν.

Η οργάνωση διατηρούσε πέντε γραφεία ερωτικών ραντεβού, εκ των οποίων τα δύο λειτουργούσαν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα σε Θεσσαλονίκη, Γαλλία και Γερμανία, ενώ οι αγγελίες των περίπου 30 γυναικών, που εκδίδονταν για λογαριασμό της εγκληματικής ομάδας, βρίσκονταν καταχωρημένες σε δεκάδες… ροζ ιστοσελίδες. Με τη δημιουργία, διαχείριση και συντήρηση των ανωτέρω ιστοσελίδων απασχολούνταν τουλάχιστον πέντε προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τέσσερις εκ των κατηγορουμένων εντόπιζαν γυναίκες, είτε σε χώρες του εξωτερικού (Σλοβενία, Ρωσία, Αλβανία κλπ) είτε στην Ελλάδα, τις οποίες στρατολογούσαν και έπειθαν να εργαστούν για λογαριασμό τους. Ένας εκ των ημεδαπών δραστών που αναζητείται και δήλωνε μάνατζερ μοντέλων στελέχωνε με ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες το «γραφείο» της Γαλλίας.

Για τα ραντεβού εργάζονταν σε βάρδιες οκτώ τηλεφωνήτριες, στα δύο τηλεφωνικά κέντρα της οργάνωσης στην Καλλιθέα. Η σπείρα επιπλέον διέθετε 25 οδηγούς για τη μεταφορά των γυναικών σε προκαθορισμένα ξενοδοχεία και οικίες. Η αμοιβή τους στην Ελλάδα κυμαίνονταν στα 100 ευρώ ανά ώρα, ενώ στη Γαλλία και στη Γερμανία από 150 έως διακόσια 200 ευρώ.

Καθημερινά οι μεγάλες εισπράξεις, από την παράνομη αυτή δραστηριότητα, κατέληγαν στον 50χρονο Έλληνα συλληφθέντα, αρχηγό της εγκληματικής ομάδας, από τους ταμίες – εισπράκτορες των «γραφείων» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά συνελήφθησαν στις 23 Απριλίου 2016 σε μεγάλη επιχείρηση 17 μέλη της σπείρας μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό μέλος, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλα 13 μέλη. Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν 11 αυτοκίνητα, 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 142 κινητά τηλέφωνα και 3.240 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης, της μαστροπείας, της πλαστογραφίας και παράβαση του Κώδικα περί μετανάστευσης και των Νόμων περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...