ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το Τοπικό συμβούλιο Χρυσοβίτσας ετοιμάζει προσφυγή ενάντια στο εργοστάσιο βιομάζας

Webmaster | 10:35:00 π.μ. | 0 σχόλια

Φωτορεπορταζ: Τζένη Παπαδημητρίου 

       Σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (και στον υπουργό ΥΠΕΚΑ) κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, που ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους της επένδυσης του εργοστασίου βιομάζας, θα προχωρήσει η τοπική κοινότητα Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου. 
        Με σημερινή απόφαση το Τοπικό συμβούλιο ζητά απο την οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου να συνδράμει στα έξοδα για δικηγόρο με σκοπό τη προσφυγή τους στο ΣτΕ (και στον υπουργό ΥΠΕΚΑ).
Αναλυτικά:.............

       Σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ. μ συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβίτσας κατόπιν προσκλήσεως τού προέδρου Κου Γιάννη Χρόνη προς τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κας Μούρκα Γεωργίτσας και του Κου Ζορμπά Ηρακλή με θέμα: 
    ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, για να χειριστεί την υπόθεση κατά της αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομάζα ισχύος 1 MW στην θέση "ΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ. 
      Η εισήγηση - πρόταση τού προέδρου τού Τοπικού Συμβουλίου Χρυσοβιτσας Κου Γιάννη Χρονη έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη τού Τοπικού συμβουλίου: Κας Μούρκα Γεωργίτσας και τού Κου Ζορμπά Ηρακλή. 


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ.


Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...