ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εξαρθρώθηκε στο ΡΙΒΙΟ εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

Webmaster | 9:23:00 π.μ. | 0 σχόλια

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

-Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που μετέφερε και εισήγαγε από την Αλβανία στην Ελλάδα ναρκωτικά
-Συνελήφθησαν δύο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας
-Κατασχέθηκαν περισσότερα από 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

      Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, εγκληματική οργάνωση, που μετέφερε και εισήγαγε από την Αλβανία στην Ελλάδα, ακατέργαστη κάνναβη.
       Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν προχθες (20-4-2016) απογευματινές και βραδινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας και Αθήνα, δύο (2) Έλληνες άνδρες ηλικίας 50 και 23 ετών και ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλη της εγκληματικής ομάδας.....



      Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμη δύο άνδρες υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

         Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, προχθες το απόγευμα, στο 91ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν σε σάκο 22 δέματα, που περιείχαν 22.613 γραμμάρια κάνναβης.
       Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 50χρονος είχε παραλάβει τις ναρκωτικές ουσίες σε περιοχή της Ηγουμενίτσας, από δύο άνδρες υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι την είχαν εισάγει από την Αλβανία στην Ελλάδα.
     Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, προέκυψε ότι αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι οι δύο 23χρονοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Αθήνας και συνελήφθησαν.
      Όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, τα δύο αρχηγικά μέλη της οργάνωσης είχαν σχεδιάσει την εισαγωγή και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα.
      Το όχημα που χρησιμοποίησε ο 50χρονος για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...