ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με πλαστά έγγραφα ένας εκ των μεταναστών στην Πάλαιρο

Webmaster | 6:59:00 μ.μ. | 0 σχόλια

          Με πλαστά έγγραφα κυκλοφορούσε  ένας εκ των 58 μεταναστών που πριν από λίγες μέρες  βρέθηκαν από την Αστυνομία σε περιοχή μεταξύ της Παλαίρου και του Μύτικα....
    Να θυμίσουμε πως τους μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων μετέφεραν στην περιοχή τρία οχήματα εκ των οποίων τα δυο διέφυγαν από τους αστυνομικούς. Από τους ελέγχους προέκυψε πως οι 12 εξ αυτών είχαν προσωρινές βεβαιώσεις παραμονής που είχαν λήξει ενώ για τους υπόλοιπους δεν είχε αρχικά  προκύψει κάτι επιβαρυντικό.
     Όμως η νεώτερη εξέλιξη έχει να κάνει με έναν 29χρονο Παλαιστίνιο που από τις έρευνες της Αστυνομίας στην Βόνιτσα προέκυψε πως πλαστογράφησε πιστοποιητικό με στοιχεία άλλου ατόμου για να εισέλθει στη χώρα, με σκοπό όπως φαίνεται να συνεχίσει το ταξίδι του προς Ιταλία.


  Ο 29χρονος έχει συλληφθεί για την πλαστογραφία και για παράβαση του ν. περί αλλοδαπών  και οι έρευνες για το πώς προμηθεύτηκε τα πλαστά έγγραφα αλλά και τους σκοπούς της πλαστογραφίας, συνεχίζονται.

http://www.agriniopress.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...