ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δύο κάτοικοι Αμφιλοχίας καθαρίζουν την ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

Webmaster | 10:32:00 π.μ. | 0 σχόλια

 
Με εθελοντική εργασία δύο κάτοικοι στην περιοχή Συμπηγάδι, (το Συμπηγάδι ή αλλιώς "Πηγαδάκια" βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας-Βόνιτσας και είναι ένας μικρός συνοικισμός) ανέλαβαν να καθαρίσουν την ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας. 

   Στο σημείο η βλάστηση έχει κάνει κατάληψη του οδοστρώματος πάνω από δύο μέτρα συνολικά και στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα, όταν οι κάτοικοι διασχίζουν το δρόμο πεζοί, να κινούνται στο μέσω αυτού, με κίνδυνο να τους παρασύρουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα. 
     Οι δύο εθελοντές Π. Γώγολος και Απ. Χαρδαλιάς πήραν την πρωτοβουλία και έκαναν την αρχή, «ας βοηθήσουμε όλοι να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, πόσο ακόμη να περιμένουμε;» λέει ο ηλικιωμένος Απ. Χαρδαλιάς......
 
     
      Οι δύο ηλικιωμένοι έκαναν την αρχή, σήμερα ξεκίνησε στην ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας καθαρισμός από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά και την εξαγγελία για έργα συντήρησης, σήμανσης και ασφάλειας ύψους 3,5 εκατομμυρίων. 
     Αναμένουμε την υλοποίηση, ελπίζοντας αυτή τη φορά να γίνουν έργα μεγαλύτερης έκτασης, ώστε να βελτιωθεί αισθητά η ασφάλεια και η καθημερινότητα των πολιτών.



http://e-maistros.gr/

Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...