ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις σε Βόνιτσα, Κατούνα, Αγρίνιο και Αμφιλοχία.!

Webmaster | 11:13:00 π.μ. | 0 σχόλια

  Στην Κατούνα συνελήφθη 52χρονος, για φθορά ξένης περιουσίας και συγκεκριμένα σε ζημιές που προκάλεσε σε περίφραξη, ενώ 47χρονος συνελήφθη για ποσότητα περίπου ενός κιλού χύμα λαθραίου καπνού από την Ασφάλεια Αγρινίου. Επίσης έγινε  σύλληψη ενός 40χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κατούνα.

  Στη Βόνιτσα συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για παράνομη παραμονή στη χώρα και  ένας επαγγελματίας που λειτουργούσε χωρίς άδεια καταστήμα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αναλυτικά:................

 
      Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα από διάφορες υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και αρκετές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.
     Αναλυτικά, στο Αγρίνιο συνελήφθη μια γυναίκα επειδή σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Αγρίνιο, πήγε για κατάθεση ποσού και μεταξύ των χαρτονομισμάτων που κατείχε, υπήρχε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.
       Δυο νεαροί 17 και 19 ετών συνελήφθησαν  στο Αγρίνιο για κλοπή ρούχων σε κατάστημα ένδυσης. Δυο άτομα ηλικίας 35 και 64 ετών συνελήφθησαν για ρευματοκλοπη επίσης στο Αγρίνιο και ένας τρίτος αναζητείται.
    Στη Βόνιτσα συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για παράνομη παραμονή στη χώρα, ενώ 63χρονος στην περιοχή της Αμφιλοχίας συνελήφθη επειδή δεν είχε βιβλιάριο υγείας σε εργαζόμενο του.
    Συλλήψεις έγιναν σε τρία  άτομα στην περιοχή του Αγρινίου, ηλικίας 22, 27 και 58 ετών, επειδή οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα οδήγησης.
    Στην Κατούνα συνελήφθη 52χρονος, για φθορά ξένης περιουσίας και συγκεκριμένα σε ζημιές που προκάλεσε σε περίφραξη, ενώ 47χρονος συνελήφθη για ποσότητα περίπου ενός κιλού χύμα λαθραίου καπνού από την Ασφάλεια Αγρινίου.
       Επίσης έγιναν  συλλήψεις σε ιδιοκτήτες καταστημάτων ή υπευθύνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν χωρίς άδεια και συγκεκριμένα ενός 40χρονου στην Κατούνα, ενός 48χρονου και ενός 42χρονου στο Αγρίνιο καθώς και μιας 26χρονης επίσης στο Αγρίνιο. Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. της Βόνιτσας, συνελήφθη ένας ακόμη επαγγελματίας για τον ίδιο λόγο.

http://www.agriniopress.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...