ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στις 22 Μαΐου τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας

Webmaster | 8:10:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Θωμάς Κουτσουπιάς: Στις 22 Μαΐου εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την τοπική οικονομία. Και στέλνουμε σε όλο τον κόσμο ένα καθαρό και αισιόδοξο μήνυμα: Μπορούμε περισσότερα-Αξίζουμε το καλύτερο. 


      Η πρόταση για τη δημιουργία της ΑΜΦΙΓΑΛ παρουσιάστηκε απ’ τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμά Κουτσουπιά σε διαδικασία Γενικής Συνέλευσης που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2007, όταν και είχε γίνει δεκτή με ενθουσιασμό, καθώς επρόκειτο για την πλέον πειστική απάντηση στην καρδιά του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο αγροκτηνοτροφικός τομέας της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδος ευρύτερα. 
       Εννέα χρόνια μετά, ύστερα από επίπονη προσπάθεια, εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που μαστίζει τη χώρα, το μεγάλο όραμα έχει πλέον υλοποιηθεί. Και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του εργοστασίου, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας, την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί..........



     Η σημασία της ίδρυσης της ΑΜΦΙΓΑΛ είναι προφανής: Οι κτηνοτρόφοι  βρίσκουν διέξοδο στα προβλήματα εμπορίας, διαμορφώνονται νέα δεδομένα στην πολύπαθη αγορά γάλακτος, η Αιτωλοακαρνανία, ο νομός με το μεγαλύτερο ζωικό κεφάλαιο, κυρίαρχος και στην βιοκτηνοτροφία, αποκτά μια σύγχρονη μονάδα σε ένα από τα βασικά του προϊόντα. 
         Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη επένδυση, που θα ανοίξει δυναμικές αγορές με ένα καθαρά ελληνικό προϊόν και κυρίως θα δώσει διέξοδο στους κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας. Κύριος στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής να προωθείται στις ΗΠΑ
      Ως προς αυτό έχει ήδη επιτευχθεί η σχετική συμφωνία για τις εξαγωγές. Φυσικά, το υπόλοιπο της παραγωγής θα διοχετευτεί στην εγχώρια και στην τοπική αγορά. 
      Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Κουτσουπιάς, με αφορμή τα εγκαίνια και ενόψει της επικείμενης λειτουργίας της ΑΜΦΙΓΑΛ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους εμάς που εργαστήκαμε για την υλοποίηση αυτού του οράματος και που πετύχαμε, σε καιρούς μνημονίων, να ολοκληρώσουμε μια τόσο αναπτυξιακή επένδυση. 
     Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, γιατί η ΑΜΦΙΓΑΛ ανήκει στην Αιτωλοακαρνανία, ανήκει στους κτηνοτρόφους μας. Είναι η δική τους μονάδα και πρέπει να την αισθανθούν ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της δουλειάς τους. Πολύ σύντομα, η παρουσία της ΑΜΦΙΓΑΛ θα γίνει ο καταλύτης που θα ανατρέψει τα έως σήμερα αρνητικά δεδομένα γύρω από την πολύπαθη αγορά γάλακτος. Ταυτόχρονα, η έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου, έρχεται εκ των πραγμάτων να δηλώσει ότι η Αιτωλοακαρνανία της παραγωγής, η Αιτωλοακαρνανία της ανάπτυξης και της δημιουργίας, είναι εδώ. 
        Και αυτή ακριβώς είναι η απάντησή μας σε όλους εκείνους που επιμένουν να υπονομεύουν το Συνεταιριστικό Κίνημα, να απαξιώνουν προσπάθειες που μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνουν για τον τόπο, για την κοινωνία, για την οικονομία μας. Όσοι δεν εννοούν να το αντιληφθούν, δεν έχουν παρά να στρέψουν το βλέμμα στην ΑΜΦΙΓΑΛ και να δουν τι ως Συνεταιρισμός πετύχαμε, με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας. 
       Στις 22 Μαΐου εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την τοπική οικονομία. Και στέλνουμε σε όλο τον κόσμο ένα καθαρό και αισιόδοξο μήνυμα: Μπορούμε περισσότερα-Αξίζουμε το καλύτερο. Εμείς, στην Ένωση Αγρινίου, για αυτό προσπαθούμε, για αυτό αγωνιζόμαστε. Και συνεχίζουμε…».

Πρόσκληση εγκαινίων
      Όπως γνωρίζεται, την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 11 το πρωί στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ.
     Εκτιμούμε πως θα σας ενδιέφερε η παρουσίαση της τόσο σημαντικής αυτής στιγμής για το Συνεταιρισμό και για την περιοχή ολόκληρη στα μέσα ενημέρωσης που έχετε την ευθύνη και ως εκ τούτου σας περιμένουμε για την ξενάγηση που θα ακολουθήσει στους χώρους του εργοστασίου.

   Για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη-συνεννόηση, παρακαλώ απευθυνθείτε στον συνεργάτη μας κ. Φώτη Μπερίκο, στο 2641.0.69007 και  6981327230.
http://www.e-ea.gr/



Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...