ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μετά τις μπάρες, ήρθαν οι γλάστρες!

Webmaster | 7:31:00 μ.μ. | 0 σχόλια

      Μια όμορφη "πινελιά" στο Παραλιακό δρόμο της Βόνιτσας αποτελούν οι μεταλλικές γλάστρες που έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στη μέση του δρόμου και έτσι με αυτό τον τρόπο θα εμποδίζεται η παράνομη στάθμευση, όπου καθημερινά, ειδικά σε ώρες αιχμής η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. ..
     Όλοι γνωρίζαμε το χάλι με τα αυτοκίνητα επάνω στο παραλιακό δρόμο (το είχε επισημάνει πολλές φορές ο Κώστας Τριαντακωνσταντής) που στιγμάτιζε αρνητικά και βεβήλωνε την εικόνα της πόλης. 
    Αυτή η επιλογή του Δήμου είναι προς την σωστή κατεύθυνση....

     Βέβαια είναι άξιο απορίας γιατί στην εκπόνηση της μελέτης από ότι φαίνεται δεν σχεδιάστηκε τρόπος για την απρόσκοπτη διέλευση μεγάλων οχημάτων από τον παραλιακό δρόμο, εν προκειμένω όπως τα τουριστικά πούλμαν, τα πυροσβεστικά οχήματα (για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της περιοχής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης), κ.α..........


    Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μόλις προχθές τουριστικό πούλμαν που επισκέφτηκε το Κάστρο, δεν χωρούσε να περάσει  λόγω της στενότητας του δρόμου:  


Το πούλμαν δεν μπορούσε να προχωρήσει παραπέρα, λόγω της στενότητας του δρόμου….


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ 
                    Να θυμίσουμε ότι πριν 10 μήνες από την Δημοτική αρχή με διθυράμβους τοποθέτησε ηλεκτρονικές μπάρες για την απαγόρευση των αυτοκίνητων στην παραλία, αλλά  όπως όλα δείχνουν αφού τοποθετήθηκαν γλάστρες, η λειτουργία τους αναστέλλεται. 
   Εύλογα αναρωτιέται κάποιος δημότης: Αφού τοποθετήθηκαν οι γλάστρες τότε τι χρειάζονταν οι ηλεκτρονικές μπάρες και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική εποχή για τις οποίες ξοδεύτηκαν 15.000 ευρώ. Ο απόλυτος παραλογισμός. Με άλλα λόγια… Ελλάς το μεγαλείο σου!


      Να τονίσουμε κλείνοντας  ότι πρέπει όλοι  να υποστηρίξουν το μέτρο που εμποδίζει τη παράνομη στάθμευση γιατί θα είναι προς όφελος της πόλης. Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας κάτοικος που επιθυμεί να επανέρθει η προηγούμενη κατάσταση με τα αυτοκίνητα επάνω στο πλακόστρωτο;

ΠΡΙΝ

ΤΩΡΑ


Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...