ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Winbank Wallet app από την τράπεζα Πειραιώς για ανέπαφες συναλλαγές με το smartphone σας

Webmaster | 8:12:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Winbank Wallet app από την τράπεζα Πειραιώς για ανέπαφες συναλλαγές με το smartphone σας 


Η φετινή χρονιά θεωρείται κομβική σε ότι αφορά την παρουσίαση νέων τραπεζικών προϊόντων που θα δίνουν τη δυνατότητα πληρωμών μόνο με τη χρήση του smartphone, με την Τράπεζα Πειραιώς να παρουσιάζει σήμερα την εφαρμογή Winbank Wallet.
Η εφαρμογή διατίθεται για android smartphones τα οποία θα πρέπει να ενσωματώνουν NFC τσιπ προκειμένου να είναι δυνατές οι ανέπαφες συναλλαγές. Ακόμα το android smartphone θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη τουλάχιστον την έκδοση 4.4.2 (KitKat) της πλατφόρμας του Android και να μην είναι rooted. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω των περιορισμών της Apple, η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για iPhone συσκευές.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, θα πρέπει να κατεβάσει αρχικά την κεντρική εφαρμογή της Winbank και αφού συνδεθεί με τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτει, να οδηγηθεί στην κατηγορία Αγορές/Αιτήσεις και να επιλέξει το υπομενού Winbank Wallet. Στη συνέχεια μπορεί να προσθέσει τη χρεωστική κάρτα που θέλει, είτε αυτή είναι Visa είτε MasterCard, και να σημειώσει τον πρώτο κωδικό που εμφανίζεται. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει το άνοιγμα της εφαρμογής Winbank Wallet, και την εισαγωγή του πρώτου κωδικού αλλά και ενός δεύτερου που λαμβάνει μέσω SMS, ενεργοποιώντας πλήρως την εφαρμογή και τη δυνατότητα για ανέπαφες συναλλαγές.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Έτσι ο κάτοχος του smartphone μπορεί αφού ανοίξει την εφαρμογή, με ένα απλό άγγιγμα της συσκευής του στο συμβατό τερματικό (POS), να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει την κάρτα της τράπεζας. Παράλληλα ενημερώνεται άμεσα για το διαθέσιμο υπόλοιπο και το αποτέλεσμα της συναλλαγής ενώ ως μέτρο πρόσθετης ασφαλείας, η εφαρμογή ζητάει το pin του κάθε φορά πριν εκτελεστεί η συναλλαγή.

Download: Winbank Wallet App (Android)
Site: Οδηγίες Ενεργοποίησης

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...