ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αποκάλυψη «Βόμβα» Για Τα «Προσφυγόπουλα» Στα Ελληνικά Σχολεία

Webmaster | 9:18:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Βάζουν Τα Προσφυγόπουλα Στα Σχολεία Για Να Τους Δώσουν Ελληνική Iθαγένεια.. Δείτε Τον Νόμο Που Ψήφισαν Τον Ιούλιο Για Να Μας Αποτελειώσουν, Όταν Το Προσφυγόπουλο Θα Πάει Σε Ελληνικό Σχολείο Θα Γίνει Έλληνας Σε Λίγα Χρόνια Ιδού Λοιπόν Γιατί Φαγώθηκαν Οι Προδότες Να Τα Βάλουν Στα Σχολεία, Η Νέα Τάξη Δίνει Τις Εντολές Και Οι Προδότες Πολιτικοί Μας Με Φασιστικό Τρόπο Τις Εκτελούν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Ή Απόδοση Ελληνικών Ιθαγενειών Στα Τουρκοσταλμένα Τζιχαντοπροσφυγόπουλα
Εν Συνδιασμώ Με Την ΑΚΡΑΊΑ Υπογεννητικότητα Και Μαζική Μετανάστευση Των Ελλήνων, Είναι Έγκλημα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ Εις Βάρος Ελλήνων !
giavroglou-ekpousteusi-ekpoutaneusi
μια κρεμάλα για την μοσχαροκεφαλή!
Αυτή Η Λύσσα Με Τα «Προσφυγάκια» Που Πρέπει Να Πάνε Οπωσδήποτε Σε Ελληνικό Σχολείο Έχει Μια Καλή Εξήγηση.
Τον Νόμο Για Την Ιθαγένεια.
Προβλήματα στην κυβέρνηση δημιουργούν το τελευταίο διάστημα οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ. Οι συνεχείς διαφωνίες τους και οι «τσακωμοί» ακόμα και μεταξύ τους, προκαλούν «πονοκέφαλο» στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και… επανασχεδιασμό διατάξεων κατόπιν «ωριμότερης σκέψης».
Ενδεικτική είναι η τελευταία διαφωνία μεταξύ Αντώνη Ρουπακιώτη και Αντώνη Μανιτάκη για τη διάταξη που αφορούσε στους συμβασιούχους του δημοσίου, και λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται, εκτός μεγάλου απροόπτου, την Κυριακή.
Μετά το τελεσίγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης ότι δεν επρόκειτο να υπογράψει την ρύθμιση που θεωρήθηκε ότι περιορίζει τα συνταγματικά δικαιώματα των υπό απόλυση εργαζομένων, αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο με συνεννοήσεις εκπροσώπων των τριών κομμάτων που έφτασε ως τις… Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, η διάταξη αποσύρθηκε.
Σε σχετική κυβερνητική ανακοίνωση μάλιστα, γινόταν λόγος για «συντονισμένη παρέμβαση των τριών αρχηγών», ενώ προαναγγελλόταν εκ νέου κατάθεση της διάταξης σε άλλο νομοσχέδιο μετά το Πάσχα, με περιεχόμενο συμβατό με τις απόψεις των συναρμόδιων υπουργών, που θα διασφαλίζει την μη παρελκυστική χρήση της διαδικασίας των προσωρινών διαταγών, αποκαλύπτοντας στην πραγματικότητα φαινόμενα αρρυθμίας στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
Πρόβλημα όμως, υπήρξε αίφνης χθες και με την έτερη «εκλεκτή» της Αγίου Κωνσταντίνου, την υφυπουργό Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη που αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου σε ελλείψεις στα εμβόλια, αλλά και στην… συνεννόηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.
Στην τοποθέτησή της, αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός, ρωτώντας γιατί δεν του τηλεφώνησε στο τριψήφιο να τον ενημερώσει σχετικά, με την ίδια να… απαιτεί να απαντά στα τηλεφωνήματά της ο πολιτικός της προϊστάμενος στο υπουργείο Υγείας και να υπάρχει συνεργασία μεταξύ υπουργών. «Και εγώ απαιτώ να με ενημερώνετε για τα θέματα της αρμοδιότητάς σας», ανταπάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας την ανάγκη να είναι ενήμερος για τέτοιου είδους θέματα προτού φτάσουν στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου.
Το γεγονός δεν είχε συνέχεια, τουλάχιστον για χθες, ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι παρατηρούσαν ότι τρεις στους τέσσερις υπουργούς της ΔΗΜΑΡ ήταν εκείνοι που προκάλεσαν αναστάτωση στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου…

Πηγή: kwloxaneio.blogspot.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...