ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ AGRINIOPRESS: Όλοι Katounanews είμαστε σε τελική ανάλυση!

Webmaster | 11:12:00 π.μ. | 0 σχόλια


         Δεν θέλουμε να το παρεξηγήσουν οι φίλοι από το Katounanews.gr όμως τέτοια υπερπαραγωγή/κόντρα σαν αυτή για το μέλλον του blog τους- για το που θέλουν να πάει- δεν έχουμε ξαναδεί.
      Είναι μοναδικό να το λες φόρα παρτίδα στους αναγνώστες σου ποιοακριβώς το πρόβλημα, πού έγκειται η διαφωνία για το μέλλον.
         Ντόμπρα και σταράτα, ο ιδρυτής και οι διαχειριστές τα λένε έξω από τα δόντια: (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
       Το μόνο που ελπίζουμε είναι να μην κυριολεκτεί ο συντάκτης εκεί που λέει: “Τα υπόλοιπα παιδιά θέλουν το αντίθετο, όλα να ανεβαίνουν, ότι γίνεται στην καθημερινότητα χωρίς να παρουσιάζεται το όνομα και η πηγή, επειδή υπάρχει το δημοσιογραφικό απόρρητο”! Κάτι άλλο πρέπει να εννοεί…...       Όπως και να έχει, μας άρεσε αυτή η επίλυση της διαφοράς σε κοινή θέαοπότε φτιάξαμε και μια ωραία… φωτοσοπιά έτσι για να το διασκεδάσουμε λιγάκι, να πάνε κάτω τα φαρμάκια, βρε αδερφέ.
     Να ‘στε καλά παιδιά να τις λύνετε έτσι παλικαρίσια τις διαφορές στο Mέσο.

η συντακτική fan of Katouna μονάδα
http://www.agriniopress.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...