ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέα ιστοσελίδα από το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Webmaster | 9:48:00 π.μ. | 0 σχόλια


Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρινόμενο στις πολλαπλές απαιτήσεις της σύγχρονης, ψηφιακής εποχής, στην οποία η Πληροφορία αποτελεί σημαντικό εργαλείο της επαγγελματικής καθημερινότητας του Μηχανικού, καθώς και αναπόσπαστο στοιχείο της διαρκούς  επιμόρφωσής του, προχώρησε σε ολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, προκειμένου τα μέλη του να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για όλα τα θέματα του τεχνικού κλάδου.

Προς επίτευξη αυτού του στόχου και με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη τάση ενημέρωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίθηκε απαραίτητη η διασύνδεση της νέας ιστοσελίδας με αυτά. (Μπορείτε να μας «ακολουθήσετε» στο facebook εδώκαι στο twitter εδώ).
Τέλος, για πρώτη φορά δίδεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας να εγγραφούν στον ειδικό επαγγελματικό κατάλογο, ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες κάθε Μηχανικού, όσο και για την ακριβή θέση της επαγγελματικής του έδρας μέσω γεωγραφικού εντοπισμού.
Mε εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Στυλιανός Μπλέτσας

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...