ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

Webmaster | 2:29:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Δυστυχώς δεν άντεξε το παλληκάρι, ο Θανάσης Τομαράς  που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο στα Γιάννενα και έφυγε από κοντά μας, σήμερα 28/9/2017. Ο Θανάσης το βράδυ της Δευτέρας 18/9/2017 είχε τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα με μηχανή, η οποία βγήκε εκτός δρόμου, ενώ στην μηχανή επέβαιναν δύο άτομα,  ο Θανάσης και ένας φίλος του. 
Ο φίλος του τραυματίσθηκε ελαφρά  ενώ ο Θανάσης διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλευόταν σε άσχημη κατάσταση,  στην εντατική, για 10 ολόκληρες μέρες κι ενώ όλοι προσεύχονταν για ένα θαύμα, δυστυχώς σήμερα έφυγε από κοντά μας για πάντα.
Παιδί πολυμελούς οικογένειας ο Θανάσης Τομαράς, γιος του Χρήστου και της Αθανασίας, το γένος Βούλγαρη, αδελφός του πρόωρα χαμένου, δίδυμου αδελφού του Δημήτρη, του Ηλία, της Αλίκης, της Δήμητρας, της Γεωργίας και της Έλλης, σύζυγος του  Βίκυ και πατέρας δύο υπέροχων αγοριών του Χρήστου και του Δημήτρη.
Ένα ολάκερο χωριό όλες αυτές τις μέρες προσεύχονταν και ζούσε με την ελπίδα, να συνέλθει ο Θανάσης, μήπως και ακούσουν ένα καλό νέο, ο Θανάσης δυστυχώς όμως  δεν ξύπνησε, το τέλος ήταν κακό, το όνειρο και η ευχή έγιναν εφιάλτης.
Μάνα, σύζυγος, παιδιά, αδέλφια, φίλοι όλοι έμειναν με ένα γιατί… Γιατί τόσο γρήγορα, γιατί τόσο άδικα, γιατί τόσος πόνος , γιατί ένα ταξίδι στην μητέρα πατρίδα να έχει τόσο τραγική κατάληξη …
Αγαπημένε φίλε Θανάση είναι σκληρό να σε αποχαιρετάμε για το μεγάλο ταξίδι τόσο πρόωρα … Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ …
Ο Θεός να δώσει δύναμη, παρηγοριά και κουράγιο στην οικογένειά σου, να αντέξουν τον χαμό σου, να σταθούν όρθιοι και να σε θυμούνται για πάντα ..


         

Πηγή: katounanews

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...