ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επίσημο: H Alfa Romeo επιστρέφει στην Formula1

Webmaster | 3:10:00 μ.μ. | 0 σχόλια


H Alfa Romeo ανακοίνωσε πως συμφώνησε με την Sauber F1 Team προκειμένου η ιταλική εταιρία να επιστρέψει στην Formula 1, μετά από 30 χρόνια.


Η ομάδα από την σεζόν του 2018 θα ονομάζεται Alfa Romeo Sauber F1 Team, με τις δύο εταιρίες να υπογράφουν μια πολυετή συμφωνία τεχνικής και εμπορικής συνεργασίας.

Το πεδίο εφαρμογής της συμφωνίας περιλαμβάνει την στρατηγική, την εμπορική και την τεχνολογική συνεργασία σε όλους τους εφαρμοστέους τομείς ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην τεχνική τεχνογνωσία και στην τεχνογνωσία του τεχνικού προσωπικού της Alfa Romeo. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει πρόσθετες ευκαιρίες για τις δύο εταιρίες, τόσο στη Formula 1 όσο και στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας γενικότερα.

Τα μονοθέσια θα φέρουν τα λογότυπα της Alfa Romeo, φορώντας μονάδες ισχύος της Ferrari του 2018.

Πηγή: https://www.autoblog.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...