ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Φωτογραφίες από το τραγικό δυστύχημα στη Λεωφόρο Κηφισού - Νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ, δύο νεκροί

Webmaster | 2:15:00 μ.μ. | 0 σχόλια

khfissos12121

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Τα δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από τα οχήματά τους, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται διασωλημένη στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου.
Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, ο οδηγός της νταλίκας 64 ετών, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Φοβερό δυστύχημα το πρωί στον Κηφισσό. Μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας http://www.
Σημειώνεται ότι, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. 



Στο σημείο είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρα και άνθρωποι της τροχαίας.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...