ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΤΡΑ:Κάθειρξη 18 ετών για πατέρα που βίαζε την κόρη του από 6 χρονών

Webmaster | 10:04:00 π.μ. | 0 σχόλια


Δικαίωση βρήκε μία 19χρονη επιβιώσασα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στην Πάτρα, που θυματοποιήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος τη βίαζε από 6 έως 10 ετών.

Η 19χρονη σήμερα κοπέλα που έζησε τη φρίκη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα δικαιώθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών που επέβαλε στον πατέρα και δράστη παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ποινή φυλάκισης 18 ετών για τον βιασμό της.
Ο δράστης βίαζε την κόρη του από όταν εκείνη ήταν 6 έως 10 ετών. Η μητέρα της επέλεξε να πάρει το μέρος του συζύγου της, με τον οποίο απέκτησαν την 19χρονη, και να αρνηθεί τις κατηγορίες για βιασμό και αιμομιξία που βάρυναν τον σύζυγό της.
Το δικαστήριο, όμως, είχε άλλη γνώμη και δικαίωσε την 19χρονη κοπέλα, που κατάφερε να επιβιώσει μέσα στη φρίκη, να ενηλικιωθεί και να σταθεί απέναντι στον δυνάστη της, ενώπιον της δικαιοσύνης.
με πληροφορίες από: 

patrastimes.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...