ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θρίαμβος! Η Ελλάδα σάρωσε τηνΤουρκία 27-1

Webmaster | 11:31:00 π.μ. | 0 σχόλια


Ένα καλό… ορεκτικό ήταν για την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών το εναρκτήριο παιχνίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.
Η ελληνική ομάδα διέσυρε με 27-1 την αδύναμη Τουρκία, στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου, και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στο ματς της Τετάρτης (18/7) με την Ολλανδία και κυρίως στο ντέρμπι της Παρασκευής (20/7) με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία.
Η εθνική ξεκίνησε λίγο «μουδιασμένα» το ματς, χωρίς ρυθμό στην επίθεση, αλλά ήταν ζήτημα χρόνου να «ξεκολλήσει». Τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας, Βλαχόπουλος, Φουντούλης και Γούνας, εκμεταλλεύθηκαν την κλειστή άμυνα των Τούρκων, που τους έδινε ξεμαρκάριστα σουτ από την περιφέρεια, και σημείωσαν τα πρώτα οκτώ γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε 5-1, με τον Σονμέζ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της Τουρκίας στο ματς, ενώ στη συνέχεια η πιεστική ελληνική άμυνα απέφερε πολλά κλεψίματα και εύκολα γκολ στην κόντρα, με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 12-1 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.
Οι διεθνείς δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο (άλλωστε η διαφορά τερμάτων μπορεί να παίξει ρόλο για την πρώτη θέση του ομίλου) και έφτασαν στο… θηριώδες 27-1, πετυχαίνοντας εννέα γκολ στην τελευταία περίοδο και συνολικά έντεκα στην κόντρα!
Ο Θοδωρής Βλάχος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής των δύο τερματοφυλάκων (ο Φλέγκας έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ο Ζερδεβάς στο δεύτερο), ενώ στην άτυπη μάχη για τον πρώτο σκόρερ ο Γιάννης Φουντούλης με το τελευταίο γκολ του αγώνα έφτασε τα έξι, αφήνοντας στα πέντε τους Βλαχόπουλο και Γούνα. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.
Πηγή: newsbomb.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...