ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έκοψε τα νύχια του μετά από 68 χρόνια με τροχό [Bιντεο]

Webmaster | 6:46:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Απόφαση ζωής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον Ινδό Σριντάρ Τσιλάλ η απόφαση να κόψει τα νύχια του αριστερού του χεριού. Κι αυτό γιατί ο 82χρονος Ινδός δεν είχε κόψει τα νύχια στο συγκεκριμένο χέρι για 68 ολόκληρα χρόνια.
Ο Ινδός που έχει μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ψαλίδι για τα νύχια σε ηλικία 14 ετών μετά από προτροπή ενός δασκάλου του ο οποίος είχε ένα μακρύ νύχι και ο νεαρός τότε Τσιλάλ το έσπασε. Ο δάσκαλος του εξήγησε ότι ο μόνος τρόπος να καταλάβει τι φροντίδα χρειάζεται για ένα νύχι θα ήταν αν το επιχειρούσε και ο ίδιος.



Η τελευταία φορά που μετρήθηκαν τα νύχια του 82χρονου είχαν μήκος πάνω από 9 μέτρα, όσο, δηλαδή, περίπου και το μήκος ενός λεωφορείου στο Λονδίνο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι το έργο του δεν ήταν εύκολο ιδίως τις ώρες που κοιμόταν. «Έπρεπε να ξυπνάω κάθε μισή ώρα για να αλλάζω προσεκτικά πλευρό προκειμένου να μην σπάσουν». Για την επιχείρηση κοπής των νυχιών, πάντως, χρειάστηκε να επιστρατευτεί τροχός καθώς κανένα ψαλίδι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Όσο για τα νύχια θα εκτεθούν στο μουσείο «Ripley’s Believe It or Not!» στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης.



Πηγή:https://aftodioikisi.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...