ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΟΚ:Εφαγαν γουρουνοπούλα και πήγαν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση,ανάμεσά τους και μικρά παιδιά!

Webmaster | 11:17:00 π.μ. | 0 σχόλια


Μαζική δηλητηρίαση 15 ατόμων αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς έχει καταγραφεί ο παραπάνω αριθμός ασθενών με τα ίδια συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.
Οι ασθενείς, στο σύνολό τους, είχαν προμηθευτεί και καταναλώσει γουρουνοπούλα από το ίδιο ψητοπωλείο, το βράδυ της Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας έσπευσαν στα Επείγοντα του νοσοκομείου, με αφόρητους πόνους, διάρροια και υψηλό πυρετό. Ανάμεσα στους ασθενείς είναι και μία πενταμελής οικογένεια, με δύο μικρά παιδιά.


Μέχρι την Τετάρτη οι 7 από τους 15 είχαν πάρει εξιτήριο, όμως οι πέντε από αυτούς παρέμειναν στο νοσοκομείο με πυρετό και εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Β’ παθολογική κλινική, ενώ υποβάλλονται σε εξετάσεις και την απαραίτητη θεραπεία. Το ίδιο βράδυ, της Κυριακής, υπήρξαν ακόμα τρία περιστατικά από κατανάλωση γουρουνοπούλας, από άλλο όμως κατάστημα.

Πηγή:https://xiromeropress.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...